Det blev, på trods af vejret, en dejlig dag på kunstbanen i Karlslunde da der blev taget imod FA 2000 fra Frederiksberg.

Pga af det meget våde Karlslunde stadion flyttede dommeren kampen ind på kunstgræsbanen, hvor de mange fremmødte fik et godt kæmpende hjemmehold at se.

Cheftræner Claus Larsen sige om kampen: ”Hele holdet leverede en mandfolkepræstation og kæmpede flot. Spillemæssigt ramte vi ikke den bedste kamp, men sejren er det vigtigste.

I nogle af vores tidligere kampe har vi manglet heldet, bl.a. i udekampen mod Holbæk og Stenløse og hjemmekampen mod Slagelse, hvor vi havde fortjent point. Men i lørdags havde vi marginalerne på vores side, uden at FA2000 faktisk havde nogle store chancer på trods af deres spillemæssige overtag i slutningen af kampen.

Stor ros til hele truppen, som både til træning og kamp er flittige og gør sig umage.” Karlslunde kom foran efter cirka 20 minutters spil på straffespark, som effektivt blev udnyttet af Jonathan Melchiorsen til stillingen 1-0.

Denne stilling hold godt 15 minutter, hvor FA 2000 fik udlignet på et indlæg fra højre side, som blev headet i mål uden chancer for Patrick Christensen i Karlslunde mål. 1-1 stod det også ved starten af anden halvleg og FA 2000 havde bolden i det meste af tiden mens Karlslunde forsøgte sig med nogle gode kontraangreb.

Efter 25 minutters spil kom hjemmeholdet flot igennem og Mark Moesgaard gjorde det flot til 2-1. Denne stilling hold kampen ud og Karlslunde kunne forlade banen med alle 3 point. Dermed rykkede Karlslunde op på 7. pladsen lige over nedrykningsstregen.

Claus Larsen ser frem ad: ”Vores næste kamp er på udebane mod Kastrup, som har et meget stærkt hold med profiler, som Jannick Zimling, og Tobias Hansen, som har spillet mange 1. og 2.divisionskampe. Ydermere har de en af de stærkeste kanter i rækken, Adam Fogt,som goså scorede i weekenden.”

Kastrup spillede i weekenden 2-2 mod LSF og ligger nummer 9 i rækken og som Claus siger: ”Det bliver en svær kamp i Kastrup, da de er stærke på hjemmebane, men jeg lover, at hele holdet og trænerstaben forbereder sig godt til kampen og kæmper alt hvad vi har lært på lørdag kl.15.30.Selvom Kastrup er favorit og vil presse os fra start på lørdag, så har jeg en stor tro på truppen og tror på point.”

Kampen skal spilles på kunstgræsbanen på John Tranums Alle 1, 2770 Kastrup med kampstart kl 15:30.

Kilde: Carsten Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.