Nu går Ældre Sagen i Greve og Greve Museum sammen om at afholde arrangementer, der sætter særligt fokus på livet med demens. Hvad enten du selv lever med sygdommen, er pårørende til en dement eller arbejder med det som frivillig eller professionel, så er du velkommen til efterårets arrangementer.

Det første arrangement i dette samarbejde er en erindringscafé, som foregår i museets café tirsdag d. 13. november kl. 13-15.

Erindringscafé

Hukommelse er andet og mere end et arkiv, et fotoalbum eller en harddisk. Vi husker med kroppen, følelser og alle sanser. Ved erindringscaféen den 13. november mødes gæsterne over kaffebordet sammen med museumsinspektør Kamilla Hjortkjær og frivillige værter fra Ældre Sagen i Greve for at dele gode historier fra en svunden tid, synge sange og se på ting og sager, som vi måske knap nok kan huske, hvornår vi sidst har brugt. Her kommer både gang i kaffemøllen, rationeringsmærkerne, piskeriset og gamle ugeblade, mens vi smager på en lækker hjemmebagt kiksekage. Når maverne trænger til en lille pause vil vi krydre det hele med lidt fællessang. Erindringscaféen er både for folk, der er ramt af demens og for deres pårørende.

Praktisk info

  • Tid: Erindringscaféen finder sted tirsdag d. 13. november kl. 13-15.
  • Sted: Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve
  • Pris: 35 kr.
  • Tilmelding: Foregår ved henvendelse til Ældre Sagen på telefon 4040 2809 eller mail demens@senior-i-greve.dk senest den 5. november.

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.