Greve Bibliotek sørger for overblikket over de spændende udgivelser og giver gratis litteraturliste

Tirsdag den 9. januar kl. 19.30 kommer Liselotte Wiemer, mangeårig litteraturanmelder ved de store danske dagblade, og fortæller om alle de mange nye danske og nordiske romaner, der er udkommet i løbet af 2017, og der er nok at tage fat på!

Der udgives bøger i stor mængde, så danskerne er stadig meget interesserede læsere. Det kan være svært selv at følge med i strømmen af udgivelser, men så kan vi guides af Liselotte.

Hun er cand. phil. i dansk og har læst arkitektur, teologi og filosofi, så hun giver os et dybdegående indblik i litteraturens verden. Hun er utrolig vidende, humoristisk og inspirerende, så der er guf for alle bogelskere, læseheste og andre litteraturinteresserede.

I 2017 var der den store fortælling med Jesper Wung Sung og hans oldeforældre, om sorg med bl.a. Maria Gerhardt og Naja Marie Aidt – og Hanne-Vibeke Holst og den dødelige influenza!

Du får udleveret en gratis litteraturliste, hvor du kan skrive dine egne noter, og vi serverer et glas vin og lidt mundgodt, som er inkl. billetprisen. Billetter á 50 kr. købes via www.grevebibliotek.dk, på biblioteket eller bestilles på tlf. 4395 8000.

Velkommen til en både underholdende, informativ og humoristisk aften i godt selskab.

Kilde: Grete Holm

Deltag i debatten
Del.