Ægte lejrstemning med snobrød over bål og en hyggestemning, der ingen ende vil tage. Sådan vil det blive, hvis Danmarks største spejderlejr rykker til Hedeland i 2022.

Byrådet i Greve Kommune blev ved onsdagens byrådsmøde præsenteret for I/S Hedelands ønske om at være vært for det store arrangement, og borgmester Pernille Beckmann er begejstret for idéen:

“Sådan en stor begivenhed er på alle måder en oplagt mulighed for at gøre opmærksom på vores fantastiske naturområde, Hedeland. Og samtidig vil det sætte Greve og vores nabokommuner på landkortet”.

Der er lagt op til, at værtskabet for Spejdernes Lejr 2022 deles imellem Greve, Roskilde og Tåstrup, da det er de tre kommuner, der støder op til Hedeland. Og inden for de næste par måneder vil politikerne blive præsenteret for mere information.

“Greve Kommune har ligesom mange andre kommuner en stram økonomi, så der er ikke penge til at finansiere sådan et stort arrangement. Men lad os nu se spejdernes bud på en løsningsmodel her i efteråret. De har helt andre muligheder for at søge sponsorater, og så har de et stort, frivilligt bagland, de kan trække på, så jeg håber de kan finde den økonomi, der skal til.”, afslutter Pernille Beckmann.

Spejdernes lejr har tidligere været holdt i Holstebro i 2012 og i Sønderborg i 2017. Bag lejren står Foreningen Spejderne, som tæller fem internationalt anerkendte spejderkorps i Danmark.

Kilde: Greve Kommune

Deltag i debatten
Del.