Niels V. Andersen giver spændende historier om Københavns bombardement, taterne på heden og Blichers møder med det jævne folk

Tirsdag den 24. oktober kl. 19.30 åbnes dørene på Greve Bibliotek for en fantastisk fortælling. Niels V. Andersen har undervist i flere år og er en fremragende historiefortæller. Han elsker Danmarkshistorien, og digterpræsten Blichers fortællinger har han dyrket i mange år.

Blicher kom af jysk præstefamilie med rødder i både de store herregårde og i de mindre prangende præstegårde. Blicher travede derfor scenevant på både de bonede overklassegulve og de stampede jordgulve hos almuen. Han befandt sig bedst på jagt med herregårdsskytterne og på tur på heden, hvor han mødte tatere og andre kæltringe!

Blicher levede i en tumultarisk tid og hans digtning bærer præg af det – også hans personlige nedture i både økonomi og ægteskab har influeret på digtningen. Men historierne bliver så meget desto bedre med lidenskab, forelskelse, blidhed og tragiske skæbneforløb, skildret så vi også i dag får en stor oplevelse.

Mød op til en spændende aften, hvor der er vin og sødt til ganen, mens de gode historier flyder.

Billetter á 40 kr. købes via www.grevebibliotek.dk. Greve Biblioteks Læseklubmedlemmer får billetter til ½ pris. Evt. overskydende billetter kan købes ved indgangen.

I bydes velkommen af Bibliotekar Grete Holm

Kilde: Greve Bibliotek

 

 

Deltag i debatten
Del.