– Vil du være indsamler i dit lokalområde? Det gælder livet.

452.000 danskere lever i dag med en hjerte-kar-sygdom, og ca. 1 million danskere lider af forhøjet blodtryk. Konsekvenserne af en hjerte-kar-sygdom kan være voldsomme for både hjertepatienterne og deres familier. Ud over de fysiske symptomer lider mange efterfølgende af angst og depression, så der er hårdt brug for Hjerteforeningens arbejde. Hjerteforeningen forsker i hjerte-kar-sygdomme, forebygger og rådgiver hjertepatienterne og deres familier. Og det nytter. Men vi kan ikke gøre det alene, vi har brug for støtte!

Hjerteforeningen afholder landsindsamling, den 24. april 2016. Vi er stærkt repræsenteret i hele landet, men der er brug for hver eneste indsamler. Meld dig som indsamler på www.1udaf4.dk i Greve/Solrød området, og vær med til at banke for hjertet i dit eget lokalområde. Din indsats gør en forskel og er med til at forbedre livet for mange mennesker og deres familier, når Hjerteforeningen samler ind søndag den 24. april 2016.

Hjerteforeningen kæmper hver dag for dit hjerte og et sundere liv. – Men hvad nytter det? Forskning i hjerte-kar-sygdomme kan synes en svær størrelse, men takket være forskningens mange resultater lever flere og flere hjerte-kar-patienter i dag et godt liv. For eksempel har forskning resulteret i, at man nu ved, at ved en akut blodprop i hjertet er ballonåbning den bedste behandling, og ikke blodpropopløsende medicin. Med denne viden får hjertepatienter i dag en bedre behandling til gavn for alle, som rammes af en blodprop i hjertet.

Som indsamler i Greve/Solrød området samler du penge ind, der går til forskning i hjerte-kar-sygdomme.

– Jo flere, der stemmer dørklokker, jo mere forskning inden for hjerte-kar-sygdomme bliver det muligt at arbejde med. Hjerte-kar-sygdom kan ramme både børn og voksne, men Hjerteforeningens arbejde med forebyggelse, forskning og rådgivning sikrer fokus på området og er herigennem med til at redde liv. – Derfor har vi brug for indsamlere i Greve/Solrød området. Der er brug for hver eneste krone, der havner i indsamlingsbøtterne, siger Tonni Vedsted, indsamlingskoordinator for Hjerteforeningen i Greve/Solrød området.

– Mere end 450.000 danskere rammes hvert år af hjerte-kar-sygdom, så behovet for hjælp er stort. Jeg håber derfor, at beboerne i Greve/Solrød området har overskud til at tage familie, venner og kæreste under armen og melde sig som indsamlere for en dag. Den gennemsnitlige indsamler får mellem 1.000 og 1.200 kroner i bøtten, og med de penge kan Hjerteforeningen gøre en kæmpe forskel for de mange danskere, som rammes af hjerte-kar-sygdom. For bare 250 kroner kan en hjerteforsker søge nye resultater i en time, siger Tonni Vedsted, der koordinerer indsamlingen i Greve/Solrød området, og der er brug for mange timers forskning for at opnå de bedste resultater. Derudover går pengene til arbejdet med forebyggelse, rådgivning og patientstøtte, som har en stor samfundsmæssig betydning.

Brug to-tre timer af din søndag på gaderne i Greve/Solrød området og hjælp hjertesagen til nye resultater – nu og langt ud i fremtiden.

Meld dig som indsamler til Hjerteforeningens landsindsamling på www.1udaf4.dk eller sms HJERTEINDSAMLER til 1414 (alm. sms takst).

Når du har meldt dig som indsamler, kan du mellem kl. 9,30 og kl. 15 på Karlslunde Bibliotek, Karlslunde Parkvej 11, 4690 Karlslunde, få udleveret indsamlingsbøtte og andet materiale samt et kort over den rute du vælger at samle ind.

Indsamlingsbøtten skal afleveres senest kl. 15 samme sted.

Deltag i debatten
Del.