Kunstforeningen Køge Bugt har 50års jubilæum i 2019.

I jubilæumsåret vil kunstforeningen, ud over at fejre det med en række særlige udstillinger, blandt andet også afholde foreningens første censurerede udstilling. Den censurerede udstilling er planlagt til afholdelse 17.august til 15.september 2019 i Portalen. De sidste 20 år har Kunstforeningen haft sin udstillingsbase i Portalen – det kulturelle samlingspunkt i Hundige. Portalen har Vestegnens måske smukkeste galleri.

Denne censurerede udstilling skal medvirke til at tilvejebringe en mulighed for, at især kunstnere i Køge Bugt området inklusive Stevns kan søge om at få adgang til at præsentere ny kunst, der kan blive en slags fortælling om hvilken kunst og udtryksform, der i øjeblikket har kunstnernes særlige opmærksomhed i dette område af landet.

Fortællingen ligger i et samspil mellem den ansøgende kunstner, censorerne der bedømmer og antager udvalgte værker samt publikum, der som iagttager får en oplevelse af, hvor og hvad kunsten er i nuet. Kunstforeningen Køge Bugt er således formidler af denne fortælling.

Kunstnere fra andre dele af landet vil naturligvis også kunne søge om deltagelse i udstillingen, som Kunstforeningen har store forhåbninger til.

Ansøgningerne og de tilknyttede værker bedømmes af en jury bestående af de kendte billedkunstnere Hanne Raun Hermansen, Mette Rishøj og Geert Daae Funder.

Ansøgningsfristen er den 28. juni 2019.

Vejledning i forbindelse med ansøgning fås ved henvendelse til kunstforeningens kontaktperson og medlem af bestyrelsen Flemming Deichmann på flemming@fd-arkitekt.dk

Mere om kunstforeningen på: www.kunstbugt.dk

Kilde: Flemming Deichmann

 

Deltag i debatten
Del.