Grundlovsdag den 5. juni afholder tradition tro de borgerlige partier i Greve-Solrød igen fælles Grundlovsmøde på Greve Museum. 

Ved de sidste års Grundlovsmøder på Greve Museum valgte omkring 200 personer at møde op for at høre de landspolitiske taler, og igen i år stiller Dansk Folkeparti, Venstre og Liberal Alliance sammen et stærkt hold.

Fra Liberal Alliance deltager ældreminister Thyra Frank (LA), Venstre møder med Bertel Haarder(V), som er folketingsmedlem for Venstre i Greve-Solrød, og Dansk Folkeparti stiller med Liselott Blixt der er sundhedsordfører og psykiatriordfører, formand for sundheds- og ældreudvalget, samt viceborgmester i Greve

Arrangementet starter kl. 12.45, hvor det lokale band Hit Mix, vil byde på musikalske indslag frem til kl. 13.00, hvorefter Greves borgmester Pernille Beckmann(V) vil byde velkommen til Grundlovsmødet.

I år har arrangørerne også inviteret sangere fra Danmarks Radios Pigekor, som kommer forbi og synger for til vores fællessang.

 Afslutningsvis vil hvert ungdomsparti, holde deres grundlovstale og fortælle, hvordan de unge ser på verden og grundlovsdagens betydning for dem.

 Arrangementet slutter kl.14.40 hvor Hit Mix vil runde dagen af med lidt musik.

Dagens program er åbent for alle og der er gratis adgang.

 Venstre, Danske Folkeparti, og Liberal Alliance ønsker alle en god grundlovsdag.

Deltag i debatten
Del.