Afterparty: Når stemmestederne lukker, åbner rådhuset for alle de borgere, som vil følge den intense stemning under optællingen af stemmer sammen med andre fra kommunen.

På valgaftenen inviterer Greve Kommune alle borgere til at følge stemmeoptællingen og valgresultaterne i rådhusets kantine.

Rådhuset åbner klokken 20.00 og lukker først igen, når valget er afgjort, og der sandsynligvis også er fundet en borgmester for de kommende fire år i Greve.

Rådhusets kantine holder åbent hele aftenen og sælger sandwich, kager og diverse drikkevarer til rimelige priser.

På storskærme i kantinen bliver de lokale resultater vist lige så hurtigt, som de bliver talt op. Andre skærme i lokalet viser valgdækningen på TV2 og DR1.

Kommunaldirektør Claus Thykjær håber, at mange borgere har lyst til at bruge et par timer sammen på valgaftenen.

“Valgaftenen er noget særligt, og det er min erfaringen, at stemningen er intens på et rådhus. Derfor håber jeg, at rigtigt mange har lyst til at bruge et par spændende timer sammen med os på rådhuset, mens vi venter på resultatet,” siger han.

I løbet af aftenen kan man udfordre hinanden i et spil bordfodbold eller konkurrere om at slå bedst og hårdest på en boksebold. Desuden vil der være tegnekonkurrence for børnene og quizzer for de voksne.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Priser på mad og drikke:
· Sandwich 15 kr.
· 1 gl vin 18 kr.
· Sodavand 9 kr.
· Øl 15 kr.
· 1 kop kaffe 9 kr.
· Kage 12 kr.

Kilde: Anne Pihl Rasmussen

Deltag i debatten
Del.