Charlotte Christensen arbejder til dagligt som virksomhedschef for Attendo Greve hjemmepleje.

Hun har arbejdet praktisk med ledelse, men har kommet til et stadie i sin karriere, hvor hun ønsker at få formelle papirer på sine evner som leder. Det kan hun få ved at deltage på den grundlæggende lederuddannelse på Kursuscentret på Køge Handelsskole.

Charlotte Christensen har arbejdet som chef for Attendo Greve hjemmepleje gennem 3½ år.

”Jeg har ingen formelle uddannelsespapirer på mine erfaringer som leder, og derfor valgte jeg at tage forløbet på Kursuscentret KHS. Jeg oplever jeg langt hen ad vejen bliver bekræftet i min måde at bedrive ledelse – jeg få et fastere ståsted ved at få teoretisk tyngde på,” siger Charlotte Christensen, som til dagligt er chef for 53 medarbejdere.

”Der er masser af gode værktøjer at hente på forløbet – rollemodeller, mødestruktur, kommunikation, personlig ledelse og meget mere. Min værktøjskasse som leder bliver fyldt godt op,” siger Charlotte Christensen.

Bevidst er godt

”Jeg er fx blevet langt mere bevidst om min kommunikation og min rolle over for medarbejderne – og den måde kommunikation og handling virker på forskellige typer af mennesker. Ud over jeg værktøjer til mit professionelle virke, og jeg får papir på mine evner og til mit CV, så ser jeg det også som personlig udvikling – det er interessant at få værktøjer og fif, til hvordan man kan agere og kommunikere anderledes,” siger Charlotte Christensen.

Hvis du selv har lyst til at blive klogere på kommunikation, og hvor stor en del din rolle spiller, kan du tilmelde dig det næste hold, der starter den 27. februar 2018 ved at kontakte kursussekretær Katja Lorentzen i Kursuscentret, Køge Handelsskole.

Kilde: Køge Handelsskole

 

Deltag i debatten
Del.