Vil du gerne blive bedre til at hilse på en fremmed over en kop kaffe og få en meningsfuld samtale ud af mødet, så den anden bliver en god ambassadør for dig og din forretning? Nu har du muligheden for at øve dig i at udvide dit netværk gennem kaffemøder og få tips og tricks til at møde nye, inspirerende erhvervsmennesker, som er relevante for dig og din forretning.

Greve-Solrød Erhvervsservice i Greve inviterer det lokale erhvervsliv til et gratis morgenmøde om kaffemøder onsdag den 2. maj, 2018, kl. 8.30-10.30 i ErhvervsCentret på Korskildelund 6, 2670 Greve. Arrangementet henvender sig til både iværksættere, chefer og medarbejdere, der ønsker at få inspiration og træning i at blive bedre til at holde kaffemøder med mennesker, de ikke kender, og få fuldt udbytte af den investerede tid. Det er også for personer, som allerede har holdt en masse kaffemøder, men som ikke synes, de får tilstrækkelig værdi ud af det. Måske fordi de har svært ved at komme ud af komfortzonen eller mangler redskaber til at gøre mødet effektivt og struktureret.

– Vi sætter fokus på kaffemøder, der er det nye sort. Vi har afsat god tid til praktiske øvelser, så deltagerne har rig mulighed for at skabe værdifulde og interessante relationer til hinanden. Vi har inviteret idémanden bag Meet over Coffee, 46 årige Henrik Hahn-Nissen, der snart runder struktureret kaffemøde nummer 10.000. Han har en vision om at skabe verdens mest effektive erhvervsnetværk gennem en-til-en netværksmøder. Han vil dele ud af sin viden og sine erfaringer om kaffemøder og netværksstrategi. Deltagerne får fif til, hvordan de griber et kaffemøde an og får værdi af samtalen, fortæller erhvervs- og udviklingskonsulent Dorte Kjærgaard, der har taget initiativ til arrangementet, og som til daglig arbejder med at vejlede iværksættere og virksomheder i Greve-Solrød Erhvervsservice i ErhvervsCentret.

Et kaffemøde er ikke et salgsmøde – det er en anledning til at sige: Hvad kan jeg gøre for dig?

Henrik Hahn-Nissen, der i øvrigt har gået i skole og gymnasium i Greve og efterfølgende rejst ud i verden, har i høj grad selv haft gavn af sit netværk til at etablere og drive fem virksomheder. Den ene, Meet over Coffee, blev til, da han en dag sad og ryddede op i sine mailkontakter og konstaterede, at der var 800 kontakter, han kunne skabe værdi for ved at sammensætte dem på kryds og tværs i en-til-en møder.

Henrik Hahn Nissen er en haj til at træne erhvervsfolk i at blive gode til at udvide deres netværk med værdifulde relationer gennem kaffemøder. Skal du være den næste, han træner den 2. maj?

– De færreste går til netværksarrangementer for at stille sig over i hjørnet og kigge ned i sin mobil. De er der for at møde andre mennesker og skabe værdifulde og interessante relationer. Men mange tør ikke åbne op for, hvem de er som person, og hvad de har af udfordringer med forretningen. De ender med at spilde tiden til netværksmøder, fordi de ikke har modet eller lysten til at gå hen og få sat et kaffemøde i stand med mennesker, der er meget forskellige fra dem selv. En anden barriere er, at mange forveksler kaffemødet med et salgsmøde, og det er det ikke, understreger Henrik.

Han mener, at kaffemøder er en livsstil, der skal trænes. Han definerer det gode kaffemøde som et struktureret og fokuseret møde mellem to åbne og hjælpsomme mennesker. Udgangspunktet for dialogen er attituden: Hvad kan jeg gøre for dig?

– Det handler om at få en fremmed til at blive ambassadør for dig. Det oplever mange er svært. Man skal øve sig i at lytte, hjælpe og tage imod hjælp af fremmede. Man kan få rigtig meget gratis hjælp, hvis man møder andre mennesker uden en sælgerattitude. For vi vil alle gerne hjælpe hinanden via vores netværk. Men man skal huske, at det kan sammenlignes med en bankkonto: Man skal sørge for at sætte penge ind på kontoen. Ellers kommer der overtræk. Så du skal give meget først, inden du kan forvente at få noget igen fra dit netværk, slutter Henrik.

Hvis du vil med til arrangementet om kaffemøder, skal du tilmelde dig her: https://meetovercoffee.nemtilmeld.dk/26/

Hvis du vil vide mere om Henrik Hahn Nissens erhvervsnetværk Meet over Coffee, kan du læse mere her:  http://meetovercoffee.net/

Kilde: ErhvervsCentret Greve

Deltag i debatten
Del.