Med BilkaToGo kan kunderne fra den 15. november fylde indkøbskurven på hjemmesiden bilkatogo.dk eller på en indkøbs-app med samme navn. Bestiller man varerne inden klokken 10.00, kan de afhentes fra klokken 14.00 samme dag. 

Konceptet kan beskrives som en blanding af en færgehavn og en MacDrive. Ved ankomst til parkeringspladsen får man at vide, hvilken vejbane man skal køre til, når man har tastet sit telefonnummer. Når man holder på den rette plads, kommer en servicemedarbejder med varerne og stiller dem i bagagerummet. Med andre ord behøver man ikke på noget tidspunkt at forlade bilen.

Dansk Supermarked har testet BilkaToGo på hovedkontoret i Aarslev de sidste otte måneder. Det betyder, at der er blevet rettet på fejl og mangler, så man nu er klar til at lancere siden for kunderne ved Bilka Hundige og i Aarhus-området.

”Vi har arbejdet på det her i lang tid. Nu synes vi, BilkaToGo har en kvalitet, som gør det nemt for kunderne at anvende. Når vi har samlet erfaringer fra de første to butikker, vil vi løbende åbne for BilkaToGo i de andre Bilka-hypermarkeder,” fortæller Bilkas direktør Mark H. Nielsen.

Hurtig levering uden meromkostning

”Med BilkaToGo har Bilka en løsning som hænger godt sammen for både forbrugerne og Bilka, fordi der ikke er omkostninger til transport ud til hver enkelt kunde. En anden stor fordel er, at de fire timer fra bestilling til varerne kan afhentes er meget kortere, end hvis du bestiller på nettet og skal have varerne leveret,” afslutter Mark H. Nielsen.

Fakta om BilkaToGo

  • BilkaToGo har Danmarks største online fødevaresortiment med over 15.000 varer – både økologiske, veganske, danske, friske, frosne og lige fra kolonialvarer til fredagsbøffer
  • BilkaToGo har friskhedsgaranti – Bilka plukker altid de friskeste varer fra hypermarkedet
  • Bestil fra hele Bilkas udvalg af fødevarer inden klokken 10.00 og afhent varerne fra klokken 14.00 samme dag – alle ugens dage
  • Man kan også vælge afhentning på en senere dag
  • Webadresse: Bilkatogo.dk
  • App i Google Play eller AppStore: BilkaToGo
  • Med en personlig indkøbsliste i app’en, er det nemt at finde ofte købte varer

Kilde: Karina Sørensen

 

Deltag i debatten
Del.