Natten til torsdag d.10 august kl. 01.00 ville en patrulje lave et rutinecheck af en personbil, der kørte på Lillevangsvej.

Politiet havde ved den indledende kontrol via bilens nummerplade fået oplysninger om, at bilejeren var efterlyst af politiet, ligesom bilejeren ikke havde noget kørekort.

Da politiet så ville standse bilen, satte føreren hastigheden op for at køre fra politiet. Politiet fulgte efter bilen, der kørte videre ad bl.a. Gods og gennem et lyskryds ved Hundige Centervej med hastighed langt over 100 km/t.

Under den videre forfølgelse kørte bilen ind mod Gersagerparken, hvor politiet påkørte bilen for at bringe den til standsning. Det lykkedes ikke, og bilen fortsatte inde i Gersagerparken, hvor den atter blev påkørt af en patruljevogn.

Personbilen flygtede videre gennem noget buskads, hvorefter den blev efterladt, medens tre personer (ej nærmere beskrivelse) flygtede til fods.

Trods intensiv eftersøgning i området med flere patruljer lykkedes det ikke at finde nogen af de flygtede.

Politiet forsøger nu via bilejeren at finde ud af identiteten på føreren for at få denne stillet til ansvar for den hensynsløse kørsel i området.

Kilde: Midt – og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.