Natten til Onsdag d. 18 oktober kl. 01.39 fik politiet anmeldelse om et mistænkeligt forhold, idet to hætteklædte personer luskede rundt i en have på Godsparken.

De kørte fra stedet i en sort personbil, som anmelderen fulgte efter på afstand medens politiet blev dirigeret til stedet. Kl. 0207 anholdt politiet en 28-årig mand fra Greve og en 26-årig mand fra Greve, der begge sigtes for forsøg på indbrud i villa. Politiet fandt koben, handsker og lygte i forbindelse med anholdelsen ved hjælp af politihunde. Tingene smidt på det sted, hvor de to personers bil havde stået.

Den 26-årige forsøgte at oplyse falsk navn til politiet, idet han i forvejen var efterlyst til afsoning af en straf på 7 mdr.s fængsel.

Begge sidder fortsat anholdt, og anklagemyndigheden vil vurdere, om de to skal fremstilles i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Politiet har stor ros til anmelderen, der gjorde præcis som politiet anbefaler bl.a. på møder om nabohjælp. Sagen viser, at det nytter noget at kontakte politiet, hvis man ser noget under lignende omstændigheder.

Tak for det!

Kilde: Midt-og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.