Forleden fik Greve besøg fra USA. Liberal Alliances Ungdom havde inviteret det anerkendte amerikanske kursuscenter Leadership Institute til Danmark for at undervise 80 unge liberale i kampagneføring, fundraising og markedsføring af politiske budskaber.

Det fandt sted i Greve Borgerhus en hel weekend fra fredag til søndag.

”Det er en stor fornøjelse at have besøg af så professionelle personligheder. Vi går meget op i, at tilbyde vores medlemmer undervisning i særklasse. Man skylder nemlig sin ideologi at lære hvordan man vinder”- udtaler landsformand Carl Andersen.

Carl Andersen

Af underviserne var blandt andet David Blair som er tidl. kampagneleder af Youth for Trump kampagnen, samt Mark Campell som er politisk konsulent og har bistået blandt andet George W. Bush og Ted Cruz i politiske kampagner.

”Det er sjældent at man ser så mange dygtige unge mennesker samlet ét sted. Er dybt imponeret over niveauet hos de danske liberale. Det tegner godt for fremtiden.” sagde David Blair som stod for weekendens program.

Leadership Institute er et kursuscenter i Washington D.C som underviser unge borgerlige aktivister. Centret er stiftet og drevet af Morton Blackwell som er tidl. særlig rådgiver for præsident Ronald Reagan. Kursuscentret har et godt samarbejde med Liberal Alliances Ungdom.

Kilde: Liberal Alliances Ungdom

Deltag i debatten
Del.