For 12. år i træk slog de danske golfklubber dørene op for Golfens Dag. Det skete den søndag, den 28. april, hvor 115 gæster fandt vej til Greve Golfklub for at prøve kræfter med golfsporten.

Allerede en time før start kørte de første biler op ad grusvejen til golfbanen, hvor 35 medlemmer havde stillet sig til rådighed for at vise gæsterne rundt på Greves golfanlæg.
Gæsterne blev budt velkommen foran klubhuset af klubbens næstformand Inge Larsen. ”Vi vil gøre op med nogle af de fordomme, der hersker om golfsporten; at der er alt for mange regler, at det kun er for rige pensionister men frem for alt vil vi vise jer, at golf også er en social sport, hvor man kan få sig et netværk” sagde næstformanden i sin velkomst.

Efter velkomsten og en kort beskrivelse af klubben og golfbanens opbygning, blev gæsterne sendt rundt i hold til de forskellige træningsstationer. Der blev slået både gode og mindre gode slag og der blev grint og snakket på kryds og tværs. Efter et par timer på anlægget kunne gæsterne få slukket tørsten og hygge sig i solen på terrassen med duften fra grillen, hvor der blev grillet pølser til gæsterne.

Masser af nygolfere

”Det er svært ikke at smile efter sådan en dag. Nu glæder vi os til at se de mange nye medlemmer i golfklubben hen over sommeren” siger klubbens formand Frede Kruse-Christiansen. I alt tegnede 46 gæster nemlig et gratis prøvemedlemskab, der betyder, at de i de næste tre måneder ganske gratis kan benytte sig af klubbens introduktionsforløb og komme i gang med golfsporten, som næstformanden i sin velkomst kaldte ”verdens bedste sport”.

Vores klubliv er vores DNA

Greve Golfklub scorer højt, når der bliver lavet analyser af klublivet i klubben.
”Vores DNA er helt klart vores klubliv og det sociale liv, der hersker i og omkring klubben” fortæller Inge Larsen ”vi vil gerne gøre op med den fordom, der hersker om at golf er en solosport eller at man på forhånd skal have én at spille med. Vi har stor fokus på at indlemme de nye golfspillere i klubben. At sørge for, at de får nogen at spille med, at de langsomt får opbygget et netværk”
I 2017 blev ”de vilde kaniner” dannet. De vilde kaniner er en klub for klubbens nye golfspillere eller kaniner, som man med et kærligt kælenavn også kalder de nye golfspillere. De vilde kaniner har haft stor succes og har været katalysator for, at de nye medlemmer bliver inkluderet i det sociale liv i golfklubben.

Det kan stadig nås

Nåede man ikke til Golfens Dag, så skal man ikke fortvivle. Greve Golfklub har fortsat plads til flere nygolfere og man kan prøve golf ganske gratis i tre måneder. Man kan kontakte klubben på 46134005 for yderligere information.

Kilde: Greve Golfklub

Deltag i debatten
Del.