Lions Karlslunde afholder lørdag d. 9. juni 2018, kl. 14.00 – 16.00 reception i festsalen på Karlslunde Strandskole i anledning af klubbens 40 års jubilæum.

Idéen med Lions i Karlslunde har vist sin eksistensberettigelse gennem de mange år. Vi har med vores idérigdom praktiseret en række aktiviteter, der hvert år giver os ca. 70.000 kr., som vi med stolthed kan uddele til de formål Lions står for.

Vi har samlet lidt sammen, så vi nu kan uddele godt 170.000 kr. i jubilæumsåret, hvoraf der på selve jubilæumsdagen uddeles godt 90.000 kr., fortæller klubbens formand Søren G. Klingemann.

Lions Karlslunde laver en række aktiviteter, hvoraf den mest kendte er Søndagsmarkedet ved Greve Midtby Center og her kan lejes stadepladser hver søndag fra maj til september. På de solrige dage kommer er der godt 100 glade loppefolk og sælger løs af alt det, de kan undvære. På en sommer bliver der således skabt en indtjening til Lions og det giver mulighed for økonomisk støtte til en række lokale og nationale humanitære og kulturelle emner, hvor samfundet kan have svært ved at nå frem.

Lions Karlslunde uddeler hvert år 20 store julekurve i tæt samarbejde med Greve kommune og Karlslunde kirke og på Rigshospitalets semi-intensive børneafsnit får børnene julegaver og en snak med Sebastian Klein, hvor det var muligt.

På jubilæumsdagen uddeles bl.a. donationer til Plejecenter Møllehøj, Greve Pigegarde, KFUM spejderne, Strandkirken, 2 ungdomspriser til KIF gymnastik, Læger uden grænser, Make a wish, Børnehospice, Hospitalsklovnene og et bordtennisbord sendes til en bygd i Grønland.

Det sociale aspekt betyder meget og det at kunne give og se, at det nytter, er en stor glæde. Vi prøver således at sikre, at de tilskud vi giver, ikke bliver brugt til administration, men går til et målrettet formål. Således er de donationer, der uddeles på jubilæumsdagen, målrettet til specifikke formål.

Vi vil gerne have nogle flere medlemmer i Karlslunde, fortsætter Søren G. Klingemann, så har du et lille overskud, er du til netværk og frivilligt arbejde?  … så er vi altid klar til en hyggelig og uforpligtende snak om det at være medlem af verdens største humanitære organisation – Lions Club International, Det er super spændende og den mulighed vil vi meget gerne dele med mange flere kvinder og mænd i Karlslunde og Mosede området, som vi repræsenterer.

Grundideen i Lions er tiltalende, idet alt foregår frivilligt og ulønnet. Det er nemlig medlemmernes kontingenter, der betaler administration og mødeudgifter i klubberne og ikke andele af de indsamlede midler.

Vi er nu fyldt 40, og hvis du vil være med til at skabe en ny og frisk Lions klub i Karlslunde, så kontakt os gerne. Vi ser en fremtid for os med nye aktive medlemmer, der med frivilligt arbejde og et godt netværk vil fastholde Lions Karlslundes eksistens.

Søren G. Klingemann
Præsident
Lions Karlslunde

Deltag i debatten
Del.