Er du iværksætter, og har du behov for ny inspiration eller motivation til at udvikle din virksomhed? Så er ErhvervsCentrets 30 dages Business Challenge måske noget for dig. Vi starter den 1. september, og forløbet er gratis. Du kan undervejs arbejde med opgaverne i Vækstfabrikken Greve i ErhvervsCentret.

30 dages Business Challange er et nyt tilbud til iværksættere, der vil udfordres for at udvikle forretningen. Idéen er, at du på 30 dage får set på alle sider af din virksomhed. Nogle ting har du måske rigtig godt styr på, og andre har du måske behov for at justere, vurderer Dorte Kjærgaard fra Greve-Solrød Erhvervsservice.

– Deltagerne i vores 30 dages Busieness Challange vil alle hverdage modtage en mail om et emne, der vedrører deres virksomhed. Mailen indeholder et forslag til en eller flere opgaver om udfordringer med forretningen, som de kan arbejde videre med. Det kan være deres prissætning, produktportefølje, markedsføring eller kundesammensætning, siger Dorte Kjærgaard, der til daglig arbejder med at rådgive iværksættere som erhvervs- og udviklingskonsulent i ErhvervsCentret.

Dorte Kjærgaard

Få vendt hver en sten i din forretning og bliv udfordret af ligesindede

Dorte møder i sit job mange nystartede iværksættere, der ikke får brugt deres ressourcer bedst muligt, fordi de ikke til en start får gennemtænkt en langsigtet plan for, hvor de vil hen med virksomheden, og hvordan de vil step for step vil sikre sig, at de når i mål med drømmene for forretningen. Samtidig har mange også brug for sparring med ligesindede.

– Vi håber, at mange tør udfordre sig selv ved at få sat skarpt fokus på deres forretningsmæssige ambitioner. Med det her tilbud vil vi gerne ruske lidt op i vores lokale iværksættere og få dem til at analysere og reflektere over deres måde at drive forretning på. Mange går måske i taktik og eksekvering uden at have fået lagt den gode strategi først. De kan forhåbentlig bruge det her forløb til at få vendt hver en sten i deres forretning og få sat lidt mere struktur på deres aktiviteter og justere i forhold til deres forretningsstrategi og tidligere indsatser, fortæller Dorte og fortsætter: Udover den daglige e-mail med en opgave, mødes vi hver onsdag formiddag i september. Her sparrer vi på de idéer og udfordringer, som den enkelte deltager står med netop nu, og som personen gerne vil have sparring på fra de øvrige deltagere.

Hvis du har lyst til at blive en del af vores iværksættermiljø i de 30 dage, er du velkommen til at sidde i Vækstfabrikken Greve sammen med vores andre iværksættere på Korskildelund 6. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dorte Kjærgaard på telefon 3691 5002.

Vi mødes i ErhvervsCentret, Korskildelund 6 i Greve:
5. september kl. 09.00 – 12.00
12. september kl. 09.00 – 12.00
19. september kl. 09.00 – 12.00
26. september kl. 09.00 – 12.00

Læs mere her: https://erhvervscentret.greve.dk/ivaerksaetter/business-challenge/
Tilmeld dig her: https://greve.us9.list-manage.com/subscribe?u=715b2e71a3cc8101d3c05964f&id=42eed09a54

Kilde: ErhvervsCentret Greve

Deltag i debatten
Del.