Tyveri ved højlys dag

0

Inden kampen havde vi snakket med pigerne om at resultatet var underordnet, så længe at de spillede godt. Vores fokus er på at udvikle pasningsspillet og ikke nødvendigvis at vinde kampe.

Resultatet var at Hvalsøs U11 piger i dag spillede deres nok bedste kamp nogen siden, men mod spil og chancer endte de med at tabe kampen 1-3. Da Vindinges træner efter kampen takkede for kampen, blev det efterfulgt af en undskyldning om “tyveriet”. Hvalsø pigerne havde alt spillet, og talrige chancer som enten gik tæt forbi mål eller ramte træværket. Hvalsø pigerne spillede til tider “hæl og tå” fodbold, til tilskuernes store jubel og der var mange spontane klapsalver af flotte detaljer fra pigerne.

Victoria fra U10 havde debut og startede lidt nervøst på midtbanen, men spillede sig op og især i anden halvleg kom hun godt ind i spillet.  Karoline og Frederikke skiftede igen plads i målet i halvlegen, og selv om ingen af dem havde meget at lave, var de dog stadig nødt til at hente bolden ud af målet de få gange de skulle lave noget.

I første halvleg var Frederikke, Naja, Mathilde og Laura en sikker og meget højt spillende forsvarskæde, og det eneste der slap forbi dem var et langskud som i modlyset gik ind helt ude ved stolpen. Holdet forsøger at få den bagerste forsvarskæde helt frem på banen så vi presser modstanderne og sikre at holder bolden på modstandernes banehalvdel.

Den del af taktikken lykkedes, og vi holdt vel bolden på deres banehalvdel 80 procent af tiden gennem hele kampen.

Ellie, Louise, Anna og Victoria var midtbanen, hvor de var gode til at vende spillet og få lagt nogle gode lange afleveringer, men den sidste afslutning manglede desværre.

Helt fremme lå Freja og Xenia på skift og forsøgte mange gange at få sparket bolden over målstregen, men ind ville den ikke. Resultatet var derfor at Hvalsø var bagud 0-1 efter første halvleg

I anden halvleg satsede vi med at lade de to forsvarskanter gå meget med frem. Her var det især Mathilde som spillede en fremragende 2. halvleg og ofte var med helt fremme og havde mange gode driblinger. Vi havde rykket Naja frem på midtbanen og det gav endnu mere overtag i spillet.  Det lykkedes også at få udlignet efter et fantastisk dyb stikning af Ellie til Anna på højre kamp, hvor bolden endelig gik ind bag Vindinges målmand.

Selv om Hvalsø pigerne fortsatte deres pres, var det Vindinge som med 2 hurtige omstillinger fik lavet mål og dermed endte kampen med et 1-3 nederlag til Hvalsø pigerne.

Efter kampen kunne pigerne godt selv se at de havde været det bedste hold på banen, og derfor betød nederlaget ikke så meget. At træneren takkede for den flotte indsats med is, var med til at fjerne den sidste irritation over ikke at have vundet en ellers tæt på perfekt kamp.

Deltag i debatten
Del.