To tøjforretninger er klar til at rykke ind på Søtorvet

0

– Der er generelt rigtig god interesse for at flytte ind, så Reteam (som bistår med udlejningen af butikkerne) bruger meget tid på at prioritere emnerne, så vi sikrer en så god sammensætning af butikker som muligt, fortæller Kim Kanstrup, direktør for Søtorvet.

Af Palle Bruselius

HVALSØ: -Vi har udlejet cirka 50 procent af lejemålene på Søtorvet nu, fortæller Kim Kanstrup, direktør for Søtorvet og SuperBrugsen Hvalsø.
Mange har allerede kunnet se på Facebook, at der åbner en sportsbutik samt en herretøjsbutik Søtorvet.
– De er begge med i landsdækkende kædekoncepter. Vi må desværre vente lidt med yderligere information. Butikkerne placeres i forlængelse af hinanden, og det vil blive muligt at gå mellem de to butikker uden at skulle udenfor, fortæller Kim Kanstrup.
Undervejs i byggeriet har der været lidt forsinkelser.
– Vi havde i sommer en episode, der gjorde at der kom regnvand i isoleringen nogle steder. Det forsinkede nedtagningen af stilladset, idet vi ikke kunne filtse på de våde sten. Som det også kan ses på bygningen ved Fakta, har vi stadig lidt udfordringer med filtsningen, forklarer Kim Kanstrup.
– Dette i kombination med den megen frost i februar måned, som har betydet, at anlægsgartneren ikke har kunnet lave belægninger, gør at butikkerne først åbner til september. Vi er klar i løbet af maj måned men ingen butikker vil åbne lige op til sommerferien. Så torsdag den 27. september bliver der Grand Opening på Søtorvet.
På trods af forsinkelserne kan beboerne flytte ind som planlagt. Alle lejligheder er lejet ud, og der er indflytning fra den 15 april.
– Vi glæder os til, at der kommer liv på Søtorvet også selv om udearealerne ikke vil være helt klar, slutter Kim Kanstrup.
Muligvis vil enkelte butikker og cafeen åbne før.

Deltag i debatten
Del.