Tilmeldingen til Stafet For Livet Borrevejle er i gang

0

’Stafet for Livet’ kommer til Borrevejle i Lejre Kommune for første gang. Det sker fra den 25. august kl. 12.00 til den 26. august kl. 12.00 i de smukke omgivelser på Efterskolen Lindenborg, Borrevejlevej 26, Gevninge.

BORREVEJLE: ’Stafet For Livet’ er et landsdækkende arrangement, der de sidste 10 år har været afholdt som en del af oplysningskampagnen for Kræftens Bekæmpelse.
Hele overskuddet fra stafetten går ubeskåret til forskning, patientstøtte og oplysning.
Stafetten er et 24 timers støttearrangement, der symboliserer den kamp, en kræftpatient kæmper. Det er en holdaktivitet, hvor fællesskab, håb og støtte i kampen mod kræft er det vigtige. Det handler om at deltage – ikke om at konkurrere. Alle kan være med, og man bestemmer selv, om man vil gå eller løbe.
Når mørket falder på, samles alle deltagerne til en lysceremoni med levende lys i små papirsposer.
Der tændes lys for dem, vi har mistet til kræft, og for dem, der har kæmpet og stadig kæmper kampen. Hver lyspose symboliserer et minde, en tanke, en støtte eller en hilsen.
Igennem de sidste to år har mange frivillige arbejdet på at få Stafet For Livet til Lejre Kommune og med arrangementet den 25. og 26. august er det endelig lykkedes.
Jo flere hold – des stærkere indsats. Dan et hold med venner, familie, naboer eller kolleger. Typisk stiller et hold med 10 – 20 deltagere, og der skal som minimum være én deltager på banen under hele stafetten, som varer 24 timer.
Du kan selv oprette et hold (være holdkaptajn) eller tilmelde dig som deltager på et hold – for eksempel ”Borrevejleholdet” (åbent hold).

Hvad koster det at deltage?
Prisen er 100 kroner for voksne og 50 kroner. for børn under 18 år.
Du betaler, når du tilmelder dig på hjemmesiden. Du kan købe mad og drikke til rimelige priser på stafetområdet eller selv medbringe mad- og drikkevarer.
Du og dit hold skal selv medbringe et telt/pavillon, hvor I kan opholde jer under stafetten. Overnatning i eget telt er også muligt.

Er du stafettens fighter?
Fighterne er nuværende eller tidligere kræftpatienter, som deltager uden betaling og med gratis forplejning. De er stafettens æresgæster og går forrest i åbningsrunden iført gule T-shirts og med solsikker i hånden.

Tilmelding og kontakt
Tilmelding af hold og fightere og køb af lysposer sker på www.stafetforlivet.dk/borrevejle eller ved at downloade app´en ”Stafet For Livet/Borrevejle 2018”.
Vil du høre mere om Stafet For Livet Borrevejle kan du kontakte formand Torkil W. Jørgensen tlf. 25 72 04 26 eller e-mail: torkilwerner@gmail.com

Deltag i debatten
Del.