Skandinaviens største golfturnering for amatører besøger Ledreborg Palace Golf Club

0

Næste lørdag den 4 juni arrangerer vi en delturnering i Golfhæftet Trophy på Ledreborg Palace Golf Club i Lejre. Turneringen er Skandinaviens største Golfturnering og består af 120 delturneringer i Danmark, Sverige, Norge. Turneringen afsluttes med en stor finale på Sveriges top ratede golfbane Bro Hof Slott GC, nord om Stockholm

Turneringen spilles som en parturnering og det vindende par går videre til finalen som afgøres den 18 juli. Spilleformen er greensome hvilket betyder at spillerne i holdet slår hver andet salg på vejen frem til hul, en spilleform som kræver et godt samarbejde af holdet.

Totalt forventer vi at ca. 12000 personer deltager i de 120 delturneringer som afholdes i år,

240 personer eller 120 hold går videre til finalen. Udover finalepladserne gør deltagerne op om fine præmier som golfrejser, golfudstyr, elektronikudrustning mv. Turneringen arrangeres af Ledreborg Palace i samarbejde med Golfhæftet.

Vi glæder os til at afholde turneringen på Ledreborg Palace Golf Club, og håber det bliver en rigtig hyggelig dag for alle såvel spillere som arrangører.

Turneringen Golfhæftet Trophy startede i Sverige 2010 og har på bare 5 år positioneret sig som Nordens største golfturnering.

Deltag i debatten
Del.