Regnfuld aften ved KHIF Badmintons årlige sponsorløb

0

KHIF Badminton hold for 15. gang sponsorcykelløb, ved gadekæret i Kirke Hyllinge, hvor der samles ind til ungdomsafdelingen.

 

 

KIRKE HYLLINGE: I år stillede der 25 ryttere op, som alle havde været ude og finde deres personlige sponsorer, som enten havde valgt at give et beløb pr. kørt omgang, eller et engangsbeløb.
Cykelløbet var præget af regnvejr, det afholdte dog ikke rytterne fra, at cykle alt hvad de kunne. Der er i alt blevet samlet 89.664 kroner ind, som er et stort beløb, der vil komme ungdomspillerne til gode i klubben. Pengene er samlet ind via salg af lodder, mad og drikke under cykelløbet, og selvfølgelig det der blevet cyklet ind.
I år var hovedpræmien til lotteriet en herrecykel. Vinderen blev Jane Kieler, der også have givet sponsorgaver til lotteriet.
Efter cykelløbet blev der givet præmier til de cykelryttere, der har gjort det ekstra godt. Susanne Karlsen, træner og spiller i klubben, havde fundet hele 43 sponsorer og alene kørt 18.317 kroner ind.
Jacob Aarslew-Jensen, ungdomsspiller, var helt i top blandt de cyklende ungdomsspiller, og præsterende at køre flest omgange, køre flest penge ind og havde det højeste beløb pr. kørt omgang.
Af de voksne, var det Morten Vogt, der kørte flest omgange og Flemming Sørensen, der havde det højeste beløb pr. omgang på hele 150 kroner.
Selv om vejret ikke viste sig fra sin bedste side, kom der stadigvæk en masse mennesker, som gjorde aften helt specielt for både ryttere og alle de aktive voksne og børn i KHIF Badminton.
Gaver der ikke blev afhentet ved lotteriet:
1655, 1419, 1269, 250, 246, 1374, 1969, 1551
Gaverne kan hentes hos den lokale slagter, og husk lodsedlen.
Foto: Lasse Christiansen

Deltag i debatten
Del.