Præmie til 0. klasserne

0

EJBY: 0. klasserne på Bramsnæsvigskolen fik besøg af borgmester Carsten Rasmussen. Han kom på besøg for at overrække et diplom og en præmie på 1.000 kroner til eleverne i 0. klasse på Bramsnæsvigskolen.
0. Klasserne havde nemlig vundet årets konkurrence i forbindelse med skolestartskampagne 2017 ”Børn på vej” i Lejre Kommune.
Hele indskolingen på Bramsnæsvigskolen var indkaldt til fællessamling og viceskoleleder Thorkild Ravnholdt Christensen bød velkommen og herefter var der fællessang.
Kirsten Kramer fra trafikafdelingen, Lejre Kommune, takkede herefter for at Lejre Kommune måtte komme på besøg for at overrække en belønning for hele skolens arbejde med at lære børnene om sikker trafik.
Borgmester Carsten Rasmusen stod derefter klar til at overrække diplom og præmie til de meget spændte 0. klasser.
– Det er vigtigt at passe på de nye små elever i trafikken. Mange af dem har ikke erfaringer med at gå eller cykle i trafikken og har brug for støtte fra deres forældre, deres lærere og andre voksne. Derfor er det rart at kunne belønne for det gode arbejde med trafiksikkerhed på skolerne, siger borgmester Carsten Rasmussen.
Hvert år, i forbindelse med skolestartskampagnen ”Børn på vej”, er der et opgavehæfte med en konkurrence til 0. klasseeleverne, som de løser i fællesskab. Det var denne konkurrence der gav en præmie på 1.000 kroner samt et diplom til 0. klasserne på Bramsnæsvigskolen.
Skolestartskampagnen er udarbejdet af Rådet for Sikker Trafik og Trygfonden i samarbejde med Lejre Kommune.
I forbindelse med skolestartskampagnen 2017 har 94 kommuner opsat vejkantplakater ”Børn på Vej” ved alle skolerne og ved busstoppestederne, hvor skolebørnene står på/af bussen.

Deltag i debatten
Del.