Nytårsløbet i Hvalsø igen med mange deltagere

0

Hvalsø Løbeklubs årlige nytårsløb trak som sædvanligt masser af deltagere. Vejret betød ikke noget for de mange løbere, der var klar til at tage turen rundt i skoven.
Af Palle Bruselius

 

HVALSØ: En stor del af løberne – formentlig hovedparten – deltager år efter år. Det er blevet en tradition for mange at deltage i løbet.
Hovedparten – 467 – af deltagerne var tilmeldt på forhånd. Dog var der mange, der meldte sig til på dagen. Lidt over 600 i alt deltog i løbet og ikke alle var lokale. En del kom faktisk langvejs fra.
Vejret spiller ikke den store rolle, med mindre der er tale om snestorm eller piskende regn. I år var det koldt og vådt, og man skulle bestemt sørge for at holde sig varm.
Starten gik kl. 10:00, og der var fuldt drøn på fra starten. Resultaterne kan du se sidst i denne artikel.
Starten gik som altid fra enden af Skovvej ved parkeringspladsen.
Løbet foregik på ruter på enten fem eller 10 kilometer og med en tidsgrænse på halvanden time.
Børn/powerwalkere (distance kun fem kilometer) kunne også deltage.
Løbet foregår med tidtagning via chip.
Ud over at kunne vinde en af distancerne på løbet kunne man også vinde en præmie for den flotteste/mærkeligste/sjoveste hat. Ikke så få af deltagerne var derfor udstyret med nytårshatte, nissehuser og så videre.
Havde man tilmeldt sig på forhånd, var man med i lodtrækning om gavekort til et fitnesscenter eller vin sponsoret af en lokal håndværker.
Pas på stierne kan være ujævne og glatte
Mottoet for løbeklubbens nytårsløb er: Det er mest for sjov og kun lidt for alvor.

Resultaterne kan ses på www.hvalsoe-loebeklub.dk

Deltag i debatten
Del.