Det er nye tider i Hvalsø Hallens café

0

Pr. 1. januar overtog Rassel Dalgaard cafeen i Hvalsø Hallen. Hun vil sammen med sin mand, John Dalgaard modernisere stedet både hvad indberetning og maden angår.

Af Palle Bruselius

HVALSØ: -Vi har fået en meget positiv modtagelse. Folk tager godt imod os, siger Rassel Dalgaard til Lejre Lokalavis.
– Nu fik vi samtidig også den bedst tænkelige start med HIF Cuppen den 5., 6. og 7. januar, hvor det væltede ind med mennesker, siger John Dalgaard.
– Det var fint; vi kunne ikke have været kommet bedre i gang, siger Rassel.
– Det var kaotisk og travlt. Vi havde 50 seniorhold om fredagen, så der var virkelig fart på.
Cafeens åbningstider er hverdage fra 16:00 til 21:00 og lørdag kl. 11:00 til 21:00 samt ved særarrangementer i hallen, i Multisalen med videre.
Rassel og John er ikke alene om at passe cafeen.
– Vi har to unge piger, der hjælper. De er dygtige og kan virkelig få noget fra hånden, fortæller John.
Rassel og John er i fuld gang med at ændre og opdatere menukortet.
– Det bliver helt nyt, selv om vi dog beholder noget af det klassiske repertoire. Vi byder på hjemmelavede sandwiches, blandt andet en club-sandwich, dagens ret til 59 kroner. Det bliver dagligdags mad – fra både det danske og asiatiske køkken. Der vil med andre sat mere eksotisk mad på menukortet.
Det omfatter også hjemmelavede forårsruller – også i veganermodel, og der vil være glutenfrit brød til allergikere. Også på slikfronten er der nye toner. Cafeen sælger nemlig blandt andet vegetariske lakridser.
Desuden bliver der budt på frisk hjemmelavet kage hver dag. Der er også tanker om at få en softice maskine og en slush ice maskine ind i cafeen.
Parret har gjort sig deres tanker om, hvordan cafeen skal fungere.
Vi vil have, at det skal være en café og ikke en opholdsstue, siger Rassel.
– Vi kunne godt tænke os flere arrangementer i hallen. Det vil både skabe liv i hallen og naturligvis også gavne vores forretning. Vi kunne for eksempel lave et indendørs madmarked i hallen, uddyber John.
Også særarrangementer og events med vinsmagning og lignende er med i planerne.
– Det er jo også helt oplagt at lave fodboldaftener og andre sportsaftener i cafeen.
– Vi er ved at planlægge et koncept med børnefødselsdage, og det kan også efterhånden udvides til andre fødselsdage.
Indretningen vil også blive ændret efterhånden. Den skal være mere sportspræget.
Det hele kommer dog ikke i eet hug.
– Nu skal vi lige i gang, siger Rassel.

Deltag i debatten
Del.