Ny overtandlæge i Lejre Kommune

0

LEJRE KOMMUNE: Den nye overtandlæge i Lejre Kommune er Annette Trads.
Det er en erfaren og kompetent overtandlæge, der 1. august 2017 overtager ledelsen af Lejres kommunale tandpleje.
Annette Trads har en lang karriere inden for den kommunale tandpleje, både hvad angår ledelse og tandpleje.
Centerchef Lone Tue Hansen glæder sig til at samarbejde med Annette.
– Jeg glæder mig over, at Lejre har tiltrukket en særdeles kompetent og erfaren leder og tandlæge. Annette har de helt rigtige kompetencer til at stå i spidsen for udviklingen af den i forvejen meget velfungerende tandpleje i Lejre, siger centerchef Lone Tue Hansen.
Annette har særligt fokus på en tydelig kommunikation og inddragelse af medarbejderne og ser frem til samarbejdet med en dedikeret medarbejdergruppe, som har et højt fagligt niveau og som har opnået gode resultater i tandplejen.
– Jeg vil have stort fokus på, at alle børn får en god start i tandplejen, og på at samarbejdet med børn og forældre tager udgangspunkt i familiens ønsker. Jeg glæder mig til at arbejde med de dygtige medarbejdere i tandplejen i Lejre kommune, siger Annette Trads.
Annette Trads er 56 år og uddannet tandlæge fra Århus tandlægehøjskole i 1986. Annette har 28 års erfaring fra tre forskellige kommunale tandplejer.
Hun er bosiddende i Holbæk sammen med sin mand og har to voksne børn.
Tandplejen er placeret på Præstemarksvej 12 i Kirke Hyllinge.
Åbningstiderne er mandag, onsdag og fredag: 8:00 til 15:00 og tirsdag og torsdag: 8:00 til 17:00. Der er lukket i weekender og på helligdage.
Ved akut behov for tandbehandling uden for telefontid kan tandplejen kontaktes i klinikkens åbningstid på telefon 5117 5775
Ved akut behov for tandbehandling uden for tandklinikkens åbningstid henvises til privatpraktiserende tandlæge eller til Tandlægevagten i Region Sjælland – telefon 2960 0111.

Deltag i debatten
Del.