Ny leder af Lejre Bibliotek & Arkiv

0

Der er nu ansat ny leder af Bibliotek og Arkiv. Lunde Ljungberg er en kompetent og erfaren leder på 41 år, der i flere år har arbejdet med udvikling og ledelse af biblioteker i flere forskellige kommuner.

 

LEJRE KOMMUNE: Lunde Ljungberg kommer fra Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor han de seneste tre år har fungeret som henholdsvis videns- og oplevelseschef på biblioteket.
Inden da har Ljungberg været ansat ved Roskildeblandt andet udviklingskonsulent og teamleder.
Lunde Ljungberg betragter biblioteker og arkiver som centrale leverandører af viden, som folkelig platform for debat og ikke mindst trædesten til demokratisk dannelse.
– Jeg glæder mig til at lære kommunen og borgerne at kende og til at arbejde med at gøre Lejre Bibliotek & Arkiv til en etableret del af kommunens fantastiske og spændende vision, Vores Sted.
Lunde Ljungberg er uddannet på Danmarks Biblioteksskole og har yderligere en Master i læreprocesser med specialisering i ledelses- og organisationspsykologi. Lunde vil indgå det samlede ledelsesteam under Center for Kultur og Fritid.
– Vi har ambitioner og potentialer for at skabe kulturel vækst – og vi søgte en stærk lederprofil, der vil tage ansvar for at sætte netop Bibliotek & Arkiv i front som borgernes aktive kulturhus og omdrejningspunkt og leverandørt af litteratur, samfundsdebat, børneaktiviteter og lokalhistoriens fortællinger. Det har vi fået, fortæller Thure Dan Petersen, Centerchef for Kultur og Fritid.
Lunde startede den 2. januar 2018.

Deltag i debatten
Del.