Ny chef for kommunikationen i Lejre Kommune

0

Den 1. august starter Claes Amundsen som ny kommunikationskonsulent i Lejre Kommune. Claes kommer fra en stilling som kommunikations- og indsamlingschef i Dansk Flygtningehjælp.

LEJRE KOMMUNE: – Claes har meget stor erfaring med kommunikation. Her får vi en, der kan hjælpe med at føre Lejre Kommunes visioner ud i livet og sætte kommunen endnu mere på landkortet. Claes bor i Lejre, han kender mange, og han bidrager til lokalområdet. Vi glæder os til at skulle arbejde sammen med ham, siger kommunaldirektør Inger Marie Vynne.

Lokalt engagement
Claes Amundsen er en stor kapacitet, som ovenikøbet kender Lejre Kommune godt. Han bor på det gamle vandværk på Ledreborg Allé. Han nyder en tur i havkajakken på Roskilde Fjord og en løbetur i skoven. Han følger også med i samfundsdebatten og lokalpolitikken – og har længe haft lyst til et job i sit lokalområde:
– Jeg har længe drømt om at bruge min erfaring meningsfyldt til gavn for mit eget lokalområde, og stillingen som kommunikationskonsulent i Lejre Kommune kalder på alt det, jeg kan og brænder for. Her kan jeg – blandt meget andet – være med til at sikre, at kommunen når endnu længere og mere slagkraftigt ud med nyheder, budskaber og branding, fortæller Claes Amundsen.
Claes Amundsen får ansvaret for den eksterne og interne kommunikation, og han bliver den primære konktaktperson, når pressen ringer. Derudover skal han understøtte og udvikle kommunens udviklingsstrategi – Vores Sted.

Baggrund
Claes Amundsen er 53 år, bor i Lejre Kommune, og har tidligere arbejdet med kommunikation i Dansk Flygtningehjælp, Red Barnet, Røde Kors, Københavns Universitet og som selvstændig konsulent. Han er uddannet journalist.
Den opmærksomme læser af Lejre Lokalavis har sikkert også stødt på hans haveklummer her i avisen.

Deltag i debatten
Del.