Ministerbesøg i Spor 3

0

Erhvervsminister Brian Mikkelsen oplevede i sidste uge blandt andet, hvordan to ildsjæle havde organiseret et iværksætterhus.

 

 

Af Palle Bruselius

 

LEJRE BY: Mandag den 23. oktober var erhvervsminister Brian Mikkelsen på rundtur i Lejre Kommune. Her besøgte han blandt andet iværksætterhuset Spor 3 ved Lejre Station.
Bag iværksætterhuset Spor 3 står Claus Langer og Kristian Emborg, begge bosiddende i kommunen. Begge har en solid erhvervsbaggrund og havde fået øje på behovet for et fællesskab for iværksættere.
Det Konservative Folkepartis borgmesterkandidat, Grethe Nørtoft Saabye fulgtes med Brian Mikkelsen og kunne undervejs supplere med input om, hvordan kommunen samarbejdede med det lokale erhvervsliv.
Ministen blev vist rundt i huset, der rummer mange forskellige slags iværksættere, herunder også et kunstner ateliér, og fik også talt med en række af iværksætterne om fordelene ved at etablere sig i Spor 3 fremfor at leje egne lokaler eller arbejde hjemmefra.
Blandt de punkter, der blev vendt undervejs, var hvad henholdsvis regeringen og kommunen kan gøre for at hjælpe det lokale erhvervsliv i den kommende kommunale valgperiode.
Huset anvendes desuden også til lokale aktiviteter og arrangementer, lige som pendlerne, der bruger Lejre Station, lige kan smutte ind og hente en kop kaffe.
Mange var mødt op for at høre Brian Mikkelsen og få lidt indtryk med sig hjem.

Deltag i debatten
Del.