Konservative tilfredse med valget

0

POLITIK: – Jeg og hele mit fantastiske C-hold er meget glade og stolte over vores fremgang til kommunalvalget den 21. november. Tusind tak til vælgerne for stemmerne, vi fik, siger Grethe Nørtoft Saabye.
– Frederik Dahl og jeg vil gøre vores bedste i Lejre Kommunes kommunalbestyrelse for øget borgerindflydelse, progressiv erhverv-, turisme og landsbyudvikling, boligudbygning, der skaber balance i den enkelte by og landsbyerne imellem, for tryghed for vores børnefamilier, for stærke og attraktive skoler, sundheds-, social- og ældrepolitik, der kan mærkes positivt hos den enkelte. Vi håber, I om fire år vil føle, vi var med til at gøre en forskel.
De konservative indgår i en bred konstitueringsaftale med partierne i ”rød” blok.
– Vi har indgået aftale med borgmester Carsten Rasmussen og hans ”røde flertal”, hvilket vi er glade for at kunne bidrage til med vores konservative værdier. Vi tror på, at Lejre Kommune har brug for både brede ideer og beslutninger og vi ser meget frem til et fortsat godt og ligeværdigt samarbejde. Vi har haft en god forhandling med borgmesteren og flertalsgruppen, hvor det aftaltes, at Frederik Dahl får plads i Udvalget for Miljø og Teknik samt i Udvalget for Job og Arbejdsmarked. Jeg bliver igen formand for Udvalget for Erhverv og Turisme, som udvides til også at omfatte landsbyudvikling, og derudover får jeg en plads i Økonomiudvalget, fortæller Grethe Nørtoft Saabye.
– Det er samlet set en rigtig god platform i forhold til at få sat endnu mere skub i Lejre Kommunes stærke brand som den innovative og progressive landkommune med den meget stærke iværksætterånd. Jeg er overbevist om, at vi de kommende år, i samarbejde med en lydhør borgmester og flertalsgruppe og ikke mindst borgere, foreninger og erhvervsfolk kan nå mange rigtig gode resultater, som vil gøre en positiv forskel for Lejre Kommune som helhed, fortsætter Grethe Nørtoft Saabye og slutter af:
– Endnu engang tak for stemmerne, vi fik. Vi vil gøre vores bedste.

Deltag i debatten
Del.