Høstfestival trak mange

0

Lejre Høstfestival blev afholdt lørdag og trak – trods regn meget af dagen –som sædvanlig masser af nysgerrige besøgende til.

 

Af Palle Bruselius

 

LEJRE BY: En af de store klassikere, når det gælder kulturarrangementer i Lejre Kommune er Lejre Høstfestival. Ligesom Hvalsø Kulturnat, Lejre Kulturdage og TRO- Økologisk Kirkefestival byder den på gode muligheder for fine oplevelser.
I år var det da – helt som det plejer – da også tilfældet.
Der var virkelig mange muligheder for at se, smage og naturligvis købe en masse økologiske produkter og smage på den mad, der blev tilbudt på dagen.
Var man interesseret i kommunalpolitik – ikke mindst i lyset af kommunalvalget den 21. november – kunne man indenfor i Domus Felix’ sal høre repræsentanter fra de politiske partier fortælle om deres visioner for kommunen.
Børn og deres voksne kunne opleve børneteater – man kunne høre musik.
Man kunne også opleve fortæller, tegner og musiker Carl Quist-Møller fortælle sine fabelagtige løgnehistorier med musik og tegnestreger. Man kunne danse tango, og der var i det hele taget god grund til at tilbringe ret meget tid på Lejre Høstfestival, og det var der da også mange der gjorde – selv om det regnede det meste af dagen.

Deltag i debatten
Del.