En god dag for de snart 75-årige

0

Bordene var pyntet flot op, da omkring 90 snart 75-årige ved frokosttid ankom til produktionsskolen Kohinoor ved Glim. De havde været på en længere tur rundt i Lejre Kommune.

Af Palle Bruselius

 

GLIM: Tirsdag den 14. november var produktionsskolen Kohinoor præget af hektisk travlhed. Cirka 90 snart 75-årige Lejre-borgere var på vej, og de skulle have en god frokost. Og man må sige, at alt klappede til både elevernes, skolens og ikke mindst gæsternes udtalte tilfredshed.
Frokosten var afslutningen på en dag, der var blevet arrangeret på baggrund af et nyt initiativ fra de forebyggende medarbejdere i Lejre Kommune. De havde arrangeret en bustur for de borgere i Lejre Kommune, der fylder 75 år i 2018
Alle borgere, der fylder 75 får, som følge af en lovpligtig beslutning, et tilbud om et forebyggende hjemmebesøg.
Tanken med busturen var at forsøge at fortælle om, hvad besøget indeholder, og hvad borgerne kan bruge de forebyggende medarbejdere til
– Vi har valgt at kalde invitationen: Kender du Vores Sted ” og har fået to lokale guider (Bent Gotfredsen og Hans Jørgen Lych Larsen – red.) til at fortælle om en del af de mange smukke steder, vi har i Lejre Kommune.
De to busser samlede de mange deltagere op forskellige steder fra kl. 9:00 og endte ved 12:30-tiden på Kohinoor( den gamle Glim skole), hvor frokosten blev serveret af elever og undervisere.
De forebyggende medarbejdere fortalte kort om deres arbejde.
Gæsterne fik undervejs en hel del at vide om, hvad skolen tilbyder af undervisning, og hvad formålet med skolen er.

Deltag i debatten
Del.