Fest og farver på Hvalsø Kulturnat

0

KIRKE HVALSØ: Koordinationsgruppen bag Hvalsø Kulturnat håbede på tørvejr, og det fik de ikke helt. Men den voldsomme regn, der kom ud på aftenen, kom for sent til at ødelægge indtrykket af en utroligt velbesøgt og farverig kulturnat.
Årets tema var ’Den skæve Skønhed’, hvilket borgmester Carsten Rasmussen da også hæftede sig ved i sin åbningstale. Hertil havde arrangørerne lagt et underlæggende dansetema, som blandt andet en stribe korte videoer på Facebook lagde op til.
Danset blev der bestemt i det store telt på Kropladsen, hvor der da også var lagt dansegulv ud. Først spillede Den Ægte Kvartet tango med mere, Leganger Larsen Combo fyrede en heftig gang rockabilly af, og Trypical Cumbia afsluttede aftenen af med forrygende columbiansk musik, der virkelig fik folk ud på dansegulvet.
På Kulturalleen på Hovedgaden blev der budt på alle mulige gode og spændende ting i de mange boder, og voksen- og børneloppemarkedet havde også gang i handelen.
To gange i løbet af aftenen kunne man opleve et flot optog, hvor de store fantastiske figurer, der også medvirkede i sidste års kulturnat, var fremtrædende.
I Sangskriverteltet sørgede lokale eller næsten lokale musikere for underholdningen med hovedsageligt sange af egen avl.
Naturligvis kunne der spises. Det var muligt af guffe, thai-mad, mexicansk mad, lasagne og pølser i sig. Indtil flere vandhuller sørgede også for at de mange besøgende ikke behøvede at tørste.
Fotos: Palle Bruselius

Deltag i debatten
Del.