Din lokalavis skifter distributør

0

Pr. 1. januar er PostNord stoppet med omdeling af lokalaviser. Det betyder, at Lejre Lokalavis fremover omdeles af en ny distributør.

Af Palle Bruselius

PostNord er på vej igennem store forandringer, og en af dem betyder, at man ikke længere vil omdele lokalaviser. Denne ændring træder i kraft pr. 1. januar.
Det betyder, at Lejre Lokalavis fremover bliver omdelt af vores nye distributør, FK Distribution.
Vi ser frem til et godt samarbejde med FK Distribution, som har lovet at gøre alt, for at leve op til vores og deres egne forventninger, om en rigtig god og stabil omdeling af Lejre Lokalavis.
Det kan være svært for en ny distributør at ramme 100 procent rigtigt i første forsøg, og derfor vil vi gerne have læsernes hjælp.
Modtager du ikke Lejre Lokalavis fra og med uge 1, som du plejer, skal du ikke tøve med at suse ind på vores hjemmeside www.lejrelokalavis.dk og klikke på det nye link, der åbner en digital blanket, du blot skal udfylde. Du kan også ringe til FK Distribution på det telefonnummer, du fremover vil kunne finde i vores kolofon i avisen, men vi er lovet hurtigere respons på en efterlevering, hvis du indberetter via vores hjemmeside.
Du kan altid finde Lejre Lokalavis i digital udgave på www.lejrelokalavis.dk, eller den ”rigtige avis” i avisstandere hos SuperBrugsen i Hvalsø og Spar i Borrevejle.

Deltag i debatten
Del.