DEBAT: Spørgsmål fra DH-Lejre

0

LÆSERBREV
Af Ulla Wæber, formand DH Lejre

 

Så er det atter tid til at spørge politikerne om deres holdninger og visioner for næste valgperiode. Vi i Danske Handicaporganisationer (DH-Lejre) har en række spørgsmål, som vi håber at få svar på i november til vælgermødet.
Hvornår bliver Lejre Kommune mere handicap-tilgængelig? Hvis man er dårligt gående, ældre eller har et fysisk handicap, er det en stor udfordring at passere veje og fortove med for eksempel rollator eller kørestol.
Hvordan går det med inklusionen i folkeskolen? Er man ved at føre visionerne ud i livet? Hvad med fleksjobs? Eller socialøkonomiske virksomheder, der kan hjælpe folk, der har det svært på det almindelige arbejdsmarked, er der nok af dem?
Borgerrådgiveren har hjulpet mange med sagsbehandlingen i kommunen, og vi venter spændt på, hvornår der bliver ansat en ny. Borgerrådgiveren er en uvildig person, som er med til at garantere at lovgivningen bliver overholdt i alle slags sager.
På kommunens hjemmeside kan man nemt fare vild. Vi venter stadig på, at den bliver mere brugervenlig for ældre og for mennesker med handicap.
Dette er nogle af de spørgsmål og problemstillinger vi gerne vil have svar på på det kommende vælgermøde i Kulturhuset i Hvalsø mandag den 6. november fra kl. 19-22:00.
Alle er velkomne til at deltage i debatten.

Deltag i debatten
Del.