De hårde drenge og pigers dag

0

Lørdag blev en ualmindelig hård for de mange deltagere i Reborn Raw – men det var absolut selvvalgt.

Af Palle Bruselius

Folkene bag Reborn Raw- løbet, der blev afholdt på Ledreborg Slots jorder, betegner selv løbet som verdens hårdeste motionsløb. Det så da sandelig også sådan ud, da løbet først gik i gang.

Løbet var bestemt ikke for begyndere; der skulle bruges masser af kræfter, uanset om deltagerne havde valgt en 10 kilometers eller en 20 kilometers rute. Det handlede nemlig ikke blot om at løbe – man skulle også passere en masse meget hårde forhindringer, og det var dem der tog på kræfterne såvel fysisk som mentalt.

På mange måder fik løbet Triathlon og IronMan til at virke som discipliner for begyndere.

Deltagerne skulle svømme under vand, forcere meget høje forhindringer, springe fra 4 meters højde direkte ned i et vandhul (tre meters dybde), gå armgang, kravle gennem tunneler og meget andet.

Løbet krævede derfor langt mere end “blot” fysisk udholdenhed og muskelkraft. Det mentale kom til at spille ind for mange deltagere – en hel del deltagere havde for eksempel svært ved at skulle hoppe ned i det førnævnte vandhul. Der skulle der lige lidt overvindelse til.

Nøgleordet i løbet er samarbejde. Deltagerne skal hjælpe de andre med at overvinde forhindringerne. Forude venter et tilsvarende i Frankfurt i Tyskland den 18. oktober og endnu et i London i februar 2015. Bag løbene står Reborn Raw Races.

Deltag i debatten
Del.