Borgermøde om ”Vores Skatepark”

0

Den nystiftede forening ”Vores Skatepark” holdt i torsdags et borgermøde i Domus Felix om processen for at få etableret en Skateboard park i Lejre By.

LEJRE BY: Der var et stort engagement blandt de cirka 40 fremmødte der både bestod af forældre, børn og unge samt repræsentanter fra diverse grundejerforeninger og Lejre Idrætsforening. Kommunalbestyrelsen var på internat, og ingen af politikerne havde mulighed for at deltage, selv om flere af dem ser positivt på projektet og gerne ville have været der.
Anders Moe og Gordon P. Henriksen fremlagde ideer, planer og redegjorde for processen, og der blev fremvist en film produceret af elevrådet på Allerslev Skole, som tydeligt udtrykte børnenes ønsker og drømme.
Alle deltagerne på mødet havde mulighed for at komme med input, og det var tydeligt at mærke, at der er flere der virkelig brænder for at dette projekt skal lykkedes.
En af deltagerne, Anja Dhyrbye, skrev efterfølgende på facebook efter mødet: ”Super inspirerende og kompetent fremlægning af et meget relevant projekt. Havde to meget glade og forventningsfulde 11-årlige drenge med hjem i bilen. Tak !”
Med de positive tilkendegivelser indtil videre fra de forskellige samarbejdspartnere samt de foreløbige private donationer på 50.000 tyder alt på, at projektet kan realiseres, og at banen blive klar i løbet af 2019.
Bestyrelsen arbejder videre med fondssøgning, søgning af private sponsorer og dialog med kommunen om planlægning og placering i den kommende tid.
Læs mere om projektet på facebook.com/voresskatepark, hvor der også er mulighed for at tilmelde sig foreningen ”Vores Skatepark” Kontingentet er 50 kroner for børn/unge under 25 og 100 kroner for dem på 25 og derover.
Formanden Anders Moe kan kontaktes på andersmoedk@gmail.com

Deltag i debatten
Del.